Prodhimi i pajisjeve elektrike dhe optike

Short name Full name Name of Street
N.P. TERMOINZHINJERING Ndermarrja private Termo Inzhinjering Prishtinė Emshirit
N.T.P. MONTAZHI I KOSOVĖS Ndermarrja tregtare punuee Montazhi i Kosoves Prishtinė
N.T.P. BRECA IMPEX Ndėrmarrja Tregtare private Elektro inxhinering Breca Impex Prishtinė Rr. e Pirotit
N.P.M.SH. MONTING Ndermarrja per Projektime Montime Tregti dhe Shqyrtime Export Import Monting Prishtinė Bl.II LL 3 Hyrja II nr.2
D.P.Z. JAME Ndėrmarrja sherbyese JAME Prishtinė
N.T. ELEKTROMONTIMI Ndermarrja per projektime dhe montim tė paisjeve elektroenergjetike
N.SH. ENERGOMONTIMI Ndėrmarrja energoinvest -Energomontim Zona industriale
N.T.P.SH. ELKOS Ndėrmare private prodhuese shėrbyese tregtare ELKOS Bihaqit
N.P.P.E MONTEN Ndėrmarje privatee pėr elektrike MONTEN Arkitekt K Gega
N.P.K.SH. E.M.N. PRISHTINĖ Ndėrmarrja pėr projektim konsalting dhe sherbime E.M.N. Prishtinė Vėllėzėrit Gėrvalla
N.T. GAMA ELEKTRO Ndėrmarraj tregtare me pakicė dhe shumicė export-import dhe sherbyese GAMA ELEKTRO Nazmi Gafurri
N.P.T. BESI Ndėrmarrja private pėr qarkullim dhe sherbime Besi NPT BESI Kraishkih Brigada
N.P.SH. REMONTI ELEKTRIK Ndėrmarrja private shėrbyese Remonti elektrik Vuēitėrnės
INTERFRIGO - SERVIS Dyqan pavarur zejtar Interfrigo servis
Serv. FRIGO-MONT Frigo Mont
N.T.SH. TOP SHOP Ndėrmarrja regtare shėrbyese export import TOP SHOP Dubrovnikut
S.SH.E. VINKLER SERVIS PĖR SHĖRBIME ELEKTRIKE VINKLER
SERVISI TONI Servisi pėr Anvisni TONI Ulpijana
D.P.Z. EFI Dyqani i pavaarur zejtar Frigo-Servis EFI
N.T.SH. G&B-COM Ndėrmarrja tregtare sherbyese Export-Import G& B-COM
N.T.SH. BESI Ndėrmarrje tregtare shėrbyyese BESI Prishtinė
D.P.T. DINO Dyqani i pavarur tregtar DINO Qėendresa
D.P.Z.S. AUDIO S. PIONEER AUDIO SERVIS PIONEER Dyqani i pavarur zejtar servis Vellusha
D.P.Z TE NASERI Veprimtari e pavarur private servis Pejė amvisni TE NASERI
D.P.Z. ELEKTROTEKNIKA Dyqani i pamvarur zejtar ELEKTROTEKNIKA Proleteri
N.T.P. GAGGIA Ndėrmarrja pėr mirmbajtjen riparimin dhe tregtimin e aparateve GAGGIA Hekurudha
D.P.Z. TAFA Dyqani i pavarur zejtar servis pėr amvisni Tafa Ylfete Humolli
D.P.Z. AUDIO SERVICE SONY Dyqan i pamvarur zejtar AUDIO SHOP SERVICE SONY Proleteri
D.P.Z. PAISJA Dyqan i pavarur zejtar Paisja Dardania SU-1
D.P.Z. SERVISI ABBEY PRISHTINĖ Servisi pėr amviėsri ABBEY Prishtinė Bashkimi
n.t.p. MERKUR COMPANY NTP Merkur Company Ndermarrje Tregtare Prodhuse Vllaznim Bashkim
F.E.P. ENERGOINVEST Fabrika e elektropajimeve dhe stabilimenteve elektrike ENEGROINVEST
N.SH.A. M. T ATM PRISHTINĖ Ndėrmarrja shoq.pėr automatizem dhe matje teknike exp-imp A T M Prishtinė me pėrgjegjėsi tė plotė Dardanija su V l 4 7
EMR elektro-matje-rregullim Dardania SU-1
N.P.Q.SH. SIMENA Ndėrmarrja Prodhuse Qarkulluese dhe Shėrbyese SIMENA Export-Import Prishtinė Nazmi Hikmet

 

 

Copyright ©2000 KosovaBiz.com,
Hosted by: XHAD studio - Yll Rugova
All Rights Reserved